dinsdag 14 mei 2013

The happy birthday stories...

Een tijdje geleden werden mijn twee schetebezen respectievelijk 4 en 7 jaar. En dat moest worden gevierd! Thuis hielden we een feestje voor de oma's en opa's, meters en peters, broers en zussen, je kent dat wel. Op school trakteerden de kindjes hun klas.

De voorwaarden voor dit traktaat:
     - Origineel
     - Niet te duur
     - Iets waar de kindjes konden bij helpen
     - LekkerVoor Mathis zijn 4de verjaardag maakten we een soort cakepops, maar dan met gewone cakejes. Deze werden op een stokje geprikt, in de chocolade gedoopt en in allerlei kleine snoepjes gedraaid. Om dit mooi te presenteren versierde ik een stuk piepschuim en prikte het stokjes hierin.Omdat Mathis wat triestig was omdat hij geen cadeautje kon meegeven met zijn vriendjes - "ik heb altijd iets in mijn schooltas van mijn vriendjes" - vulden we nog simpele potjes met wat snoepjes en verpakten deze heel kleurrijk.
Voor Emma haar 7de verjaardag wou ze ook iets met cakejes en snoepjes, maar niet hetzelfde zoals haar broer. Dus vonden we deze combinatie: cakejes gedoopt in chocolade met snoepjes erbovenop, doorprikt met lolly's. Dit ook vrolijk verpakt met twee cakejes.
Omdat ik 's avonds toevallig (maar verplicht) moest werken, zorgde ik voor een verrassing voor Emma. Ze krijgt heel graag kaartjes en mijn oproep op facebook om met zoveel mogelijk Emma te verrassen met een kaartje werd een succes! Ze werd overdonderd met kaartjes en zo was haar dag S U P E R - G O E D!


5 opmerkingen: