dinsdag 27 november 2012

In stijl naar het nieuwe rusthuis...

Mijn mama haar tante verblijft al een tijdje in het rusthuis. Telkens ze op bezoek gaat bij tante Simonnne stoort mijn mama zich aan het plastieken zakje waarmee tante door de gangen op tocht gaat. Een plastieken zakje dat dient voor de zakdoeken en eventuele andere kleine hebbedingetjes. Ik wou al een tijdje eens de menina tas maken uit dit boek en bij deze had ik een gelegenheid om dit eens uit te proberen. Want zeg nu zelf, verhuizen naar een gloednieuw modern rusthuis kan toch niet met een plastieken zakje aan je wandelrek...  'k Moet zeggen dat ik content ben van het resultaat, maar voor eigen gebruik valt hij toch wat klein uit. Dus wordt mijn volgende missie een vergroot exemplaar van de menina-tas.
Ondertussen krijg ik het bericht dat tante Simonne heel content is met haar tasje en vrolijk op verkenning gaat in de nieuwe ruimtes in het rusthuis...

Stof: In den beer, Harelbeke
Patroon: Menina-tas, boek "zo geknipt"

3 opmerkingen:

  1. Hey, ik ben op zoek naar een leuk tasje op kindermaat. Ik zie dat deze voor jezelf wat klein uitvalt, misschien dus wel geschikt voor kids?
    Gr
    an

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ideaal als kindertasje, ik denk dat het ong een twintigtal cm hoog is.

    BeantwoordenVerwijderen