zaterdag 7 september 2013

Om het eens anders te doen...

De meesten onder jullie eindigden het schooljaar met het tonen van hun cadeautjes voor de juffen en/of de meesters. Het had hier ook zo moeten zijn, maar de vakantiewerkdagen, een minutieuze valiesvoorbereiding van onze reis - ik heb dus op alle vlakken een lichte (uhum) vorm van sorteren, labelen en organiseren (misschien is het een idee om eens enkele van mijn organiseersels te bloggen) - en een zieke dochter die dan jammergenoeg vlak voor onze reis in het ziekenhuis belandde (waardoor we een dagje later vertrokken), bracht mijn planning wat in de war.

Vandaar dat ik eens anders doe en mijn naaisels niet op het einde van het schooljaar getoond heb, maar dit doe bij het begin van het schooljaar.Een cadeautje voor de hoogzwangere juf Ilse, die in de vakantie mama werd van Edward. 

En een klein tasje voor de andere juffen en meester van Emma en Mathis (kinderverzorgsters, turnjuffen, ...)4 opmerkingen:

 1. Wat een woelige start van je vakantie! Maar de cadeautjes zijn prachtig, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. vree schoon! ik ben er nog niet toe gekomen om ons noodlehead-mandje te naaien, maar met een paar babybezoeken in 't verschiet ga ik mij der dan toch ne keer aan zetten. Moeilijk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor, niet zo moeilijk. Het meeste werk is nog het knippen. Ik volgde de foto's en wat gezonde redenering en het zat samen. En als ik het kan, kan jij het zeker.
   Ondertussen in het buitenland?

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen